Atenció al públic:

08:00 - 18:30

C/ Garcilaso, 36

08201 Sabadell

93 725 13 64

vedrunacarmesabadell@vedruna.cat

Extraescolars

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Escola de Música Vedruna el Carme Sabadell

Música en associació amb l’Escola de Música Creu Alta.Botó d’inscripció amb el següent enllaç:

ENLLAÇ A INSCRIPCIÓ

Imagen 1

Anglès migdia

Activitat per a nens i nenes. En col·laboració amb l’acadèmia d’anglès Kids&us, l’activitat es realitzarà al migdia després de dinar.

Aikido

Activitat per a nens i nenes. A càrrec de l’escola d’aikido, situada a la plaça Granados, on es farà l’activitat.
També conegut com “l’Art de la Pau” ja que la seva filosofia no permet competició ni agressió. Es basa en la reutilització de la força, desequilibri i inèrcia de l’oponent mitjançant tècniques d’immobilització, projecció, estrangulació i luxació per tal de neutralitzar el seu atac.

Move it!

Activitat per a nens i nenes. Una extraescolar per promoure l’aprenentatge de la llengua anglesa de la manera més natural per als més petits, és a dir: jugant! Treballem la psicomotricitat mitjançant les cançons, el ball i els jocs acabant d’aprofitar l’energia que ens queda al final de la tarda.

Imagen2

Futbol Sala

Activitat per a nens i nenes. competim a la lliga que organitza el Consell Esportiu de Sabadell. Els partits són en dissabte

Educació emocional

Activitat destinada a desenvolupar la intel·ligència emocional dels infants. En aquest espai trobarem moments per mirar cap endins, posar consciència, expressar, regular i gestionar les nostres emocions de manera lúdica, dinàmica, divertia i creativa.

Robòtica

Activitat per a nens i nenes. Una extraescolar per promoure l’aprenentatge a través del descobriment, aconsegueix el desenvolupament de competències clau, entre d’altres, els alumnes aprenen a treballar en equip, practiquen la creativitat, el pensament crític, la lògica matemàtica, l’exposició oral a més de la competència digital

Imagen4

Coral Gatzara

Participació a la coral de l’escola. Cançons d’actualitat i en anglès.

Imagen5

Club de ciències

A Funbrain ens mou:

  • L’interès d’entendre el món que els envolta.
  • Promoure l’experimentació com a eina d’aprenentatge científic.
Imagen7

Escacs

Activitat per a nens i nenes. El joc dels escacs desenvolupa molts aprenentatges: respectar unes normes, reflexionar, analitzar, preveure, decidir, estimular la memòria i aprendre una nova codificació.

L'eina-L'apunt logo disseny (2)

Dibuix i pintura

Activitat per a nens i nenes. Una extraescolar per promoure la creativitat a través de l’art.

L'eina-L'apunt logo disseny (2)

Tennis taula

Els entrenaments consten d’una part d’exercicis, on es treballa la tècnica i una altra part de partits, per a posar en pràctica l’aprenentatge i passar-ho bé.

L'eina-L'apunt logo disseny (2)

Iniciació esportiva

Activitat de pràctica esportiva en equip: dinàmiques de grup i tast de diversos esport en equip a càrrec de professorat d’educació física.

ceec

Bàsquet

Organitzat pel Club Esportiu de l’Escola del Carme. Competició a la Federació Catalana de Bàsquet.

ceec

Teatre

PÀNIC ESCÈNIC ESCOLA DE TEATRE I ARTS PLÀSTIQUES, compaginem les dues disciplines per tal que els nostres alumnes rebin una experiència creativa completa des de dos vessants artístics que es complementen.

Imagen8

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website