Atenció al públic:

08:00 - 18:30

C/ Garcilaso, 36

08201 Sabadell

93 725 13 64

vedrunacarmesabadell@vedruna.cat

Escola del Carme

ESCOLA DEL CARME

L’Escola Vedruna el Carme neix de la voluntat de servei de les Germanes Carmelites de la Caritat Vedruna, presents a Sabadell des de 1854. Continuem oferint una educació de qualitat oberta als nous reptes del segle XXI.

Els nostres valors

L’equip educatiu de l’escola vetllem pel creixement i la maduració dels alumnes en totes les dimensions: seguiment tutorial, activitats de desenvolupament emocional, voluntariat social i participació a les celebracions tradicionals del nostre país.

La participació de les famílies a l’escola permet assolir un entorn acollidor i afavoridor de l’aprenentatge. El suport, l’estímul i la col·laboració amb els pares i mares de l’escola ens permeten oferir una proposta educativa integral d’activitats escolars i extraescolars.

TOTS JUNTS A L'ESCOLA

L’EMBOLCALL DE L’APRENENTATGE

Som conscients que actualment la importància de l’entorn de l’aprenentatge en l’evolució educativa té un paper destacat. Posem a l’abast dels nostres alumnes unes instal·lacions actualitzades incorporant tecnologies del segle XXI i materials d’aprenentatge significatiu que pretenen complementar les metodologies didàctiques. La finalitat és desenvolupar les competències pròpies dels ciutadans del segle XXI.

ELS NOSTRES VALORS

APRENENTATGE I SERVEI

Col·laborem amb entitats de voluntariat on l’intercanvi d’experiències, l’empatia, la solidaritat i la col·laboració seran els principals aspectes a valorar de l’activitat. Posem en pràctica els valors que es treballen a l’aula.

ITINERARI PSICOPEDAGÒGIC

L’equip psicopedagògic, assessorat per un psicòleg acompanyar el creixement personal dels alumnes adaptant-nos a les capacitats i possibilitats de cadascú: detecció precoç, tècniques d’estudi, cohesió de grup i orientació professional.

NADIUS DIGITALS

Formem els alumnes per a esdevenir usuaris digitals, a més de potenciar l’ús de tecnologies, formem en l’anàlisi crític de la informació i la comunicació.

HÀBITS SALUDABLES

Tant des de el servei de menjador amb cuina pròpia, com des de l’equip docent d’educació física vetllem per desenvolupar i valorar la integració d’hàbits alimentaris i saludables per la millora de la condició física.

ESCOLA PLURILINGÜE

Amb l’objectiu de desenvolupar la competència comunicativa el nostre currículum contempla l’aprenentatge de l’anglès i el francés a més de castellà i català. Hi ha matèries que s’imparteixen en anglès total o parcialment.

ESCOLA SOSTENIBLE

Desenvolupem programes i activitats amb la finalitat d’educar en l’ecologia i la sostenibilitat per assolir el compromís amb un món millor compatibilitzant-lo amb el desenvolupament tecnològic.

EQUIP DIRECTIU

EQUIP DIRECTIU
Albert Merino Director General. Docent de l’etapa de l’educació secundària
Anna Mayol Directora d’Infantil. Tutora d’educació infantil
Sílvia Rifà Directora de Primària. Docent de l’etapa d’educació primària
Maria José Millan Directora de l’ESO. Docent de l’etapa d’educació secundària
David Ferrer Adjunt a direcció. Docent de l’etapa d’educació secundària

ORGANIGRAMA

INSTAL·LACIONS

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website