Atenció al públic:

08:00 - 18:30

C/ Garcilaso, 36

08201 Sabadell

93 725 13 64

vedrunacarmesabadell@vedruna.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS A L'ESCOLA

menjador-icon-2

SERVEI DE MENJADOR

El servei compren el tram horari de l’acabament de les classes del matí (13h) fins que es tornen a reprendre a la tarda (15:30h). A més del servei de menú s’hi inclou l’acolliment i atenció en els tallers que s’organitzen. Els àpats s’elaboren a la cuina de l’escola.

acollida-icon-2

SERVEI D’ACOLLIMENT

Els alumnes de EI3 a EP3 poden disposar del servei d’acolliment matinal de 7:45 a 9:00. Cal comunicar-ho a recepció.

bliblioteca-icon-2

SERVEI DE BIBLIOTECA

La biblioteca escolar és un espai d’aprenentatge on es troben recursos per donar resposta a les necessitats curriculars, contenen informació ei literatura en diferents suports, són un element clau per promoure la utilització de diferents recursos educatius, contribuir-hi, i facilitar l’adquisició dels coneixements i de les tècniques necessàries perquè l’alumnat aconsegueixi, de manera gradual, una autonomia en l’aprenentatge.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

club-icon

CLUB ESPORTIU

Aquest club sorgeix amb la finalitat d’impulsar l’esport de la cistella a l’escola i amb els objectius d’organitzar l’esport fora de l’àmbit escolar, formar un club que treballi a partir del dinamisme, del bon ambient i que desenvolupi valors humans com la cooperació, l’esperit de sacrifici i la companyonia, relacionar el treball esportiu amb el treball educatiu, reforçar l’oferta del bàsquet femení a Sabadell, ja que en el cas de les noies l’oferta és més escassa que pels nois i donar resposta a tot aquell jugador o jugadora que vulgui formar-ne part independentment del seu nivell.

Les activitats que s’organitzen durant la temporada, a més de la participació a la lliga organitzada per la Federació Catalana de Bàsquet són: el campus de bàsquet, sortides a veure partits de la lliga ACB i una conferència.

futbol-icon

FUTBOL

El curs 2015-2016 s’inicia l’activitat del primer equip de futbol de l’escola. Hi formen part alumnes de tercer i quart de primària. Participen a la competició organitzada pel Consell Esportiu de Sabadell. Els entrenaments són els dimarts i dijous de 17:30 a 19h i els dissabtes els partits de la competició.

Els curs 2016-17 inicien l’activitat els equips de primer i segon de primària. A partir d’aquest curs l’activitat compren els cursos de primer a sisè de primària. A primer i segon els equips entrenen dimarts i dijous de 17:30 a 19 simultàniament amb els de tercer i quart. Els equips alevins d’alumnes de cinquè i sisè entrenen de 18:45 a 20h.

El curs 2018-19, el club inicia la seva presencia al web a través de la pàgina web del club de futbol i a l’instagram fvcsabadell

english-icon

ESTADES D’IMMERSIÓ EN ANGLÈS I FRANCES

Les escoles Vedruna de Catalunya organitzem estades d’aprenentatge de l’anglès i el francès. Durant el mes de juliol els alumnes de l’ESO poden optar a participar en un curs d’anglès o francès.

estiu-icon

ESCOLA D’ESTIU

Des de l’any 1996, el Casal d’estiu de l’escola té com objectiu disposar del temps actiu dels nens i les nenes, tot possibilitant la realització d’activitats lúdiques, artístiques o esportives, la preparació de tasques escolars, la lectura i l’ús de la biblioteca o altres instal·lacions de l’escola.

L’escola d’estiu comença a finals de juny i acaba a finals de juliol. L’horari habitual és de 9 a 13 i si hi ha un nombre d’alumnes suficient que sol·liciti l’horari de tarda s’organitza de 15 a 17h.

El personal que monitoritza els grups està format per mestres de l’escola, monitors i voluntaris de quart d’ESO.

Les activitats del Casal estan relacionades amb un centre d’interès que cada any varia.

ampa-icon

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS DE L’AMPA

Cada curs, l’AMPA de l’escola ofereix un ventall de propostes que posa a l’avast de tots els alumnes. Aquelles en que la inscripció és més acceptada s’acaben organitzant. Així les activitats que més seguiment tenen són: teatre, dibuix i pintura, escacs, còmics, robòtica i tennis taula.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.